Как провести зимний отпуск

Как провести зимний отпуск

Є безліч варіантів, як провести зимову відпустку не тільки весело, але й з користю. І для цього зовсім не обов'язково летіти у теплі краї або на гірськолижні курорти. Відпускні «канікули» будинку (що актуально у нинішній ситуації) може принести більше плюсів. Нижче наводимо, як можна відпочити взимку, не залишаючи рідне місто.

1. Список справ

Зайнятися тими справами, які відкладалися щоразу в довгу скриньку. Написати список справ у міру важливості і почати реалізовувати їх. Перевірено, настрій покращуватиметься щоразу, коли список виконаних справ скорочуватиметься.

2. Відіспатися

Безсумнівно, кожен мріяв виспатися щоразу, коли треба було прокидатися рано-вранці на роботу. Нарешті цей довгоочікуваний момент настав! Можна спати скільки завгодно. Головне – усунути зовнішні подразники, які можуть потривожити.

3. Заняття спортом

Найчастіше ні часу, ні сил на заняття фізичними навантаженнями не вистачає. Відпустка – ідеальний час для активного зайняття спортом. Басейн, фітнес зал, лижі, йога – вибирайте те, що до вподоби. Фізична активність на свіжому повітрі сприяє зміцненню здоров'я.

4. Грунтовне прибирання

Розкласти речі на свої місця. Заглянути в затишні куточки квартири, до яких завжди не доходить черга. Провести ревізію косметички: подивитися на дату випуску всіх коштів і відкласти ті, які давно лежать без діла. Переглянути гардероб: речам, які давно не носилися, можна дати друге життя – запропонувати знайомим або віддати в комісійку.

5. Оновлення гардеробу

А чому б і ні? Зима – час чорних п'ятниць та гарних знижок.Складіть список речей, які дуже потрібні, та тих речей, які хотілося б поміняти.

6. Прогулянки містом

Дослідити місто та подивитися на нього очима мандрівника. У кожному населеному пункті знайдуться місця, достойні для фотографій на згадку. Можна сходити на екскурсію тими місцями, де не доводилося бувати.

7. Зайнятися здоров'ям

Обстежити загальний стан організму, здати базові аналізи, записатися до стоматолога чи зайнятися лікувальною гімнастикою. Це точно не завадить.

І нарешті – зайнятися собою. Якщо існує така проблема, як целюліт, то застосування фізіотерапії у поєднанні зі спеціальною косметичною або аптечною продукцією допоможе з цим впоратися.

Одним із методів боротьби з целюлітом є фонофорез. На проблемне місце наноситься спеціальний засіб і під дією ультразвуку різної частоти частинки речовини проникають у глибокі шари епідермісу, руйнуючи жирові клітини та ліквідуючи зайві волокна колагену. В результаті вирівнюється та потягується шкіра.

Застосування гелю ФЕРМЕНКОЛ разом із процедурою фонофорезу – ефективний спосіб боротьби з целюлітом.

Детальнішу інформацію про продукт можна дізнатися на сайті.

Заказать сейчас