Колесо стресса

Колесо стресса

Напевно багато хто помічав, що стрес негативно відбивається на шкірі. Понервували, і ось уже схопився прищик! 

 Нижче розберемо, як це працює і що зробити, щоб розірвати це коло. 

Отже, стрес. Це призводить до викиду до крові гормону кортизолу. Він діє на клітини-будівельники шкіри (фібробласти), уповільнюючи вироблення колагену, еластину та гіалуронової кислоти. А це незмінно призводить до втрати пружності шкіри, провокує появу зморшок, а ще в деяких випадках сприяє появі акне, нейродерміту і псоріазу, та інших шкірних захворювань. Стрес також впливає на артеріальний тиск, тому розширення судин призводить до запального дерматозу (розацеа). 

ОДНАК, ЦЕ ЩЕ НЕ ВСЁ! тривожності, нав'язливим думкам і знову тут як тут - КОРТИЗОЛ. 

Виходить порочне коло, яке слід розірвати. потрібен комплексний підхід. Спільні зусилля фахівців (дерматолога, косметолога, психолога), і найголовніше саму людину призводять до позитивного результату. 

У тандемі ШКІРА-СТРЕСС важливо усунути причину тривоги і тільки після цього можна приступати до боротьби з наслідками (рубцями та гіперпігментацією). . Засіб не має аналогів на ринку України. 

У складі Ферменкол Елактін 2 гелі комплексно впливають на уражену рубцово-змінену тканину: 

1.Гель ФЕРМЕНКОЛ S нічний – усуває деформовані волокна колагену та еластину в дермі, готуючи основу для синтезу здорового каркасу шкіри; 

2. Гель ФЕРМЕНКОЛ ЕЛАКТИН денний – стимулює синтез здорового колагену, еластину та гіалуронової кислоти, покращує мікроциркуляцію та харчування, вирівнює рельєф. А в поєднанні з фізіопроцедурами можна досягти непоганих результатів навіть на застарілих рубцях. 

ФЕРМЕНКОЛ – сучасний засіб з доведеною ефективністю.

Дізнатися більше і придбати продукт можна на цьому сайті.

Заказать сейчас