Продлить молодость кожи

Пам'ятаєте, як у школі, на будь-яку нашу скаргу медсестра давала випити таблетки активованого вугілля. Це з розряду: "Прикладай подорожник і все пройде!". Марно ...

Так і зі шрамами і рубцями.

Люди застосовують настоянки, олії, продукти бджільництва, сечу (Мама мія) та інше, вірячи, що НАТУРАЛЬНЕ - означає КРАЩЕ. Ще важливе значення має цінова політика таких «чудодійних» рецептів. Як правило, вони ДЕШЕВШЕ, а ось придбати собі ФЕРМЕНКОЛ, на жаль, можуть не всі.

Ми пропонуємо ВКЛЮЧИТИ ЛОГІКУ!

НА ЗДОРОВ'Я - НЕ ВАРТО ЕКОНОМІТИ!

Розберемося чому засоби НАРОДНОЇ МЕДИЦІНИ не працюють.

Основу рубця складає пошкоджений колаген. Тільки позбувшись його, можна домогтися красивої рівної поверхні шкіри. Використовуючи чистотіл, борну кислоту, оцет – тільки травмується шкіра та запускається механізм посиленого вироблення патологічного колагену. Рубець починає рости, збільшуватися в розмірах.

НЕ надають ЕФЕКТУ та олії для лікування рубців. Вони діють на верхній шар шкірних покривів - епідерміс, короткочасно зволожуючи його, але не впливаючи НІЯК на основу рубця. вплив на всі компоненти патологічної рубцевої тканини, при цьому не торкаючись здорової шкіри. Це дозволяє використовувати його як монотерапію при лікуванні рубців на різних етапах його утворення.

 Докладніше про ФЕРМЕНКОЛ можна дізнатися на сайті, зателефонувавши за телефонами!

Заказать сейчас