Карта акне

Карта акне

Консультанти з аюрведе рекомендують запам'ятати «карту акне» - це швидкий спосіб встановити причину висипів та усунути її. Давня медична система аюрведа свідчить, що різні ділянки людського тіла відбивають внутрішній стан организма.

Першим пунктом у вирішенні проблеми є коригування харчування. 

Тепер перейдемо безпосередньо до зон особи, де найчастіше з'являються висипання. у цих областях найчастіше з'являються внаслідок гормонального порушення в організмі (переважно при менструації). Також причиною появи прищів по лінії вилиць та на підборідді є зловживання борошняними виробами та солодощами (у кишечнику велика кількість дріжджової мікрофлори). Фахівці рекомендують використовувати засоби з саліциловою кислотою мінімізувати в раціоні важку, крохмалисту, кремову та солодку їжу. є наші руки. Тому головне правило - намагатися якнайменше чіпати обличчя. Непогано взяти за звичку протирати мобільний телефон антибактеріальними серветками. А регулярна зміна наволочок і рушників для обличчя знизить скупчення бруду, жиру на шкірі. В аюрведі щіки співвідносяться з легенькими, тому тютюнопаління теж може стати причиною висипу вугрів. . Основна причина висипів у цій галузі – гормональний «бум» у перехідному віці та тривалий стрес.Згідно з аюрведе лоб пов'язаний з нервовою та травною системами, тому погіршення кровообігу, перепади тиску та проблеми з кишечником можуть спровокувати появу запальних елементів.

їжу менше ульта-оброблених продуктів. Також зменшити кількість тваринних жирів (сир, молоко) та рослинних (солодкості та магазинна випічка). Для поліпшення функції травлення варто включити до раціону пробіотики. Зниженню стресу і зміцненню нервової системи сприяють заняття йогою, релаксація і практика глибокого дихання. Найнеприємніший наслідок після акне - рубці. Якщо залишилися глибокі ушкодження шкіри після акне, допомогти цьому покликані засоби лінійки ФЕРМЕНКОЛ. 

Ефективно усувають рубці після акне, вирівнюють рельєф шкіри, нормалізує забарвлення. В результаті застосування ФЕРМЕНКОЛ шкіра відновлюється і набуває здорового вигляду.

Заказать сейчас