Важнейший бьюти-ритуал

Важнейший бьюти-ритуал

Мабуть кожному відомо з ранніх років, що людині для нормального функціонування всіх систем бажано спати близько восьми годин. Вчені нічний сон такого періоду називають «сном краси». І це не просто художній вираз. Позитивний вплив сну для зовнішнього вигляду підтверджено науково.

Фахівці Стокгольмського медичного університету довели: достатньо лише дві ночі поспати менше 8 годин, щоб втратити свою привабливість. Автори дослідження попросили групу студентів добре виспатися дві ночі поспіль.

Усі умови тестування реєструвалися спеціальною апаратурою. Потім запропонували поспати чотири години протягом 2 діб. В обох випадках добровольці були сфотографовані.

У ході експерименту, іншу групу людей (122 особи) попросили оцінити зовнішній вигляд тестованих та відповісти на запитання: «Чи хотіли б ви зав'язати знайомство з кимось із цих людей?». Зрозуміло, що повністю відпочили тестовані отримали найвищі бали зацікавленості і набагато більше «пропозицій зустрітися».

Втомлена людина має нездоровий вигляд, здатний посилити механізми, які захищають нас від контакту із хворими. Так спрацьовує інстинкт самозбереження.

Сон - одним з найважливіших б'юті ритуалів. І це підтверджують психологи. У нічний час організм людини ніби оновлюється, приходить до тями. Якщо спати менше шести годин, це відразу відкладає відбиток на зовнішній вигляд. Людина починає виглядати старше за свої роки. Якщо перейти на 7-8 годинний нічний сон, то вже за два тижні, оточуючі відзначать позитивні зміни.

КІЛЬКА ПРИЧИН, ЩОБ ВИСИПАТИСЯ

1.Менше зморшок

Коли ми спимо, дерма синтезує новий колаген. Чим більше цього білка, тим більша гнучкість і еластичність шкіри, і тим менше шансів для появи зморшок, а також провисання щік і підборіддя. Крім цього, через недосипання шкіра стає сухою, що також призводить до раннього виникнення видимих ​​складок на шкірі.

2. Здоровий колір обличчя

Коли ми спимо, кров приливає до дерми, посилюється дихання. Варто недоспати, як колір обличчя стає тьмяним.

3. Свіжий погляд

Першими симптомами нестачі сну є темні кола та набряки під очима. Як тільки людина почне висипатись, то мішки під очима підуть. Найкраще для сну використовувати ортопедичну подушку середньої висоти та жорсткості, вона зменшить набряклість обличчя.

4. Здорова шевелюра

Випадання волосся, ламкість та повільне зростання можуть бути наслідком дефіциту сну. Крім цього, стресові ситуації та втома призводять до підвищення рівня кортизолу, внаслідок чого шевелюра починає рідшати.

5. Презентабельний зовнішній вигляд

Ніч, проведена без сну, робить нас похмурими і змушується більше морщити обличчя. Куточки губ опущені вниз, червоні очі, колір обличчя блідий. Ці ознаки роблять нас для оточуючих хворими чи фізично виснаженими.

Це може спричинити зниження суб'єктивної оцінки себе чи складнощів на роботі. Навряд чи хтось захоче довірити важливе завдання стомленому співробітнику.

6. Доглядові засоби дають найбільший ефект

У нічний час відновлення клітин шкіри відбувається енергійніше, оскільки їм не треба вести боротьбу з оксидантами або ультрафіолетовими променями, як днем.А активний кровообіг допомагає отримати максимальну кількість корисних речовин із складових компонентів кремів.

Почавши слідувати цим простим правилам сьогодні, вже завтра ви побачите різницю!

А із засобом Ферменкол можна досягти хороших результатів при догляді за рубцово-зміненою шкірою. Дізнатися докладніше можна на нашому сайті www.fermencol.com.ua

Заказать сейчас