Чтобы быть втренде

Чтобы быть втренде

Бути у тренді означає «йти в ногу з часом». Тренд веде нас по магазинах, командує нами та знімає потрібний одяг із полиць. Він нашіптує нам – купи, будь. Як все. Гей! Прокинься! Тренд маніпулює тобою! Згадай, що шепотіла тобі мода на вушко буквально вчора. До речі, про вушку. 

Вухо - відмінний полігон для трендової творчості, що притягує сережки різних розмірів як магніт. 

Найчастіше прокол вух роблять у ранньому віці, тому діти частіше піддаються утворенню рубців. } Ключова помилка, яку допускають - прокол вух пістолетом. 

Чому цього НЕ МОЖНА робити? 

1. Немає можливості провести ретельну стерилізацію 

Пластиковий пістолет для пірсингу неможливо повністю розібрати та відправити на стерилізацію. Тому є ризик зараження аж до вірусного гепатиту (його збудника не вбити простим протиранням спиртом). 

2. Довгий період загоювання 

Загоєння ранки після проколу пістолетом триває дуже довго і погано, оскільки буквально відбувається розрив ніжної шкіри мочки (у порівнянні від проколу спеціальною порожнистою голкою). 

3. Ще одним небажаним наслідком проколу вух пістолетом може стати асиметрія. При використанні цього пристрою вухо здавлюється, тому не так просто зробити рівний прокол згідно з розміткою. 

4. Золоті сережки 

Вставлена ​​відразу після пірсингу золота сережки може призвести до алергії та нагноєння. Слід знати, що прикраси із золота бувають різними за складом. Наприклад, у 585 пробі його лише 58,5%, проте інше – домішка. Найчастіше вони бувають шкідливими та алергенними.

Область вух досить вразлива і схильна до утворення келоїдних рубців. Перші ознаки формування келоїду - ущільнення, почервоніння і безболісність. Це найагресивніші рубці, поведінка яких важко передбачити. Щоб уникнути келоїдів, необхідно дотримуватись певних правил, про які читайте нижче. 

1. Свій вибір варто зупинити на професійному салоні та грамотному майстру з пірсингу, який не працює з пістолетом. Не полінуйтеся почитати відгуки та подивитися огляди. Це ваша сфера ответственности.

2. Прокол одноразової стерильної голкою збільшить шанс швидкого та акуратного загоєння, а сам прокол буде не таким болючим. 

3. При виборі прикрас віддайте перевагу виробам з титану або біосумісних полімерів. Вони викликають алергію.

4. Не слід травмувати місце проколу. Не прокручуйте і не смикайте сережку. 

Якщо рубець все ж утворився, то необхідно витягнути прикрасу і звернутися до фахівця для підтвердження наявності келоїдного рубця. 

Хороші результати показує лікування із застосуванням ФЕРМЕНКОЛ у поєднанні з фізіотерапевтичними процедурами (фонофорез, електрофорез). Комплексна терапія прискорить процес позбавлення небажаного рубця. ФЕРМЕНКОЛ – протирубцевий засіб із колагеназ крабів. Потужно та швидко руйнує всі патологічні компоненти рубцевої тканини. Має доведену ефективність. Хочете спробувати? Телефонуйте за телефонами, вказаними на сайті!

Заказать сейчас